Calitate de top din 1937

Cunoscută ca marcă de top din domeniul bateriilor, Banner produce şi comercializează baterii de pornire, baterii industriale pentru acţionare şi alimentare electrică, la calitate Premium. Banner este furnizorul unor producători renumiţi cum ar fi BMW, VW, Audi, Porsche, Mercedes, Seat, Suzuki, Volvo, Kässbohrer, Liebherr, SDMO şi mulţi alţii..

Gama Power Bull Professional

Noile versiuni de top cu performanţe mărite, Power Bull PROfessional se bazează pe tehnologia Power Bull, care şi-a demonstrat fiabilitatea şi îndeplinesc cu exactitate specificaţiile producătorilor germani de top din domeniul auto. Mai multă siguranţă – capacitate mai bună de descărcare adâncă – încărcare mai uşoara. Are rezistenta mare la solicitare ciclica, capac dublu - protectie dubla impotriva scurgerii electrolitului.

Gama BUFFALO BULL

Avantajele produselor Buffalo Bull de curent mare/avantajele pentru clienţi, pe scurt: Oferta de 2 dimensiuni standard pentru baterii (carcasa A şi B) cu curent de pornire la rece de 1150 A, respectiv 1400 A. Fara necesitate absoluta de intretinere datorita tehnologiei moderne pe baza de calciu pur si are valorile optimizate in cazul pornirii motorului la rece, energie de pornire maxima.

Gama Buffallo Bull SHD

Proprietăţile gen lipsa necesarului de întreţinere, siguranţa în funcţionare şi performanţele de pornire la rece sunt astăzi mai importante ca niciodata.

SHD: extrem de rezistentă la cicluri/extrem de rezistentă la trepidaţii – cea mai înaltă clasificare E4/V3, conform EN 50342-1.

Gama Buffallo Bull SHD PROfessional

Nu necesită întreţinere: Tehnologia cu calciu garantează un consum minim de apă. Evacuare centrală a gazelor şi protecţie tip 4 camere împotriva scurgerii Frită de protecţie împotriva aprinderii inverse, sudată, nedetaşabilă şi îmbinare filetată de siguranţă PinFin împotriva scurtcircuitelor cauzate de scule

Gama Runnng Bull EFB

Bateria Running Bull EFB este soluţia ideală în special, la autoturismele mici până la cele din clasa medie superioară. .

EFB pentru autovehicule cu system Start/Stop fara recuperarea energie. Alte insusiri ale produsului: rezistenta la vibratii datorita discurilor lipite de fund si a imbinarilor robuste ale elementelor acumulatorului, o mai buna asigurare impotriva aprinderii inverse si impotriva descarcarilor electrostatice.

Gama Energy Bull

Cu Energy Bull, Banner vă prezintă o baterie specială pentru hobby şi timpul liber. Proprietăţile bateriei Energy Bull fac din ea o baterie robustă, fiind astfel un acumulator de energie ideal pentru camping/rulote, pe ambarcaţiuni şi în numeroase alte domenii de utilizare şi până la instalaţii de semnalizare şi ca baterie de acţionare pentru electromotoare.