Serviciile noastre

MENTENANTA GENERATOARE

Genserv Power SRL oferă servicii mecanice de la o simplă schimbare a filtrelor până la retehnologizarea și revizia completă a motoarelor diesel de toate tipurile de generatoare. Putem furniza servicii de reparații mecanice pentru mărci cum ar fi Cummins, Caterpillar, Deutz, MTU, Kohler, John Deere, Man, Perkins, Volvo-Penta, Yanmar, Mitsubishi,Iveco etc.

De asemenea, oferim contracte de întreținere preventivă pe care le putem adapta în mod special nevoilor clienților noștri.

Detalii

REPARATII GENERATOARE

Oferim servicii de asistență 24/7 cu reparații complete și reparații generale ale generatoarelor cu motoare diesel in locatie cat si la atelierul nostru.

Pe lângă programele planificate de întreținere, putem face curățarea combustibilului, controlul sarcinii și analiza carburanților, testarea și punerea în funcțiune a generatoarelor.

Detalii

UPGRADE PANOURI DE COMANDA SI CONTROL

Dacă echipamentele existente sunt depășite, greu de întreținut sau pur și simplu nu mai puteți obține componente, Genserv Power SRL va poate oferi îmbunătățiri rapide și eficiente și modernizări ale sistemelor de automatizare. Noile controlere logice programabile și înlocuirile actualizate pentru comenzile vechi personalizate pot automatiza generatoarele de generatie mai veche.

Detalii

DIAGNOZA MOTOARE INDUSTRIALE

Genserv Power SRL a investit foarte mult în cele mai recente echipamente de diagnoza a motoarelor industriale, astfel încât să putem oferi cele mai bune servicii posibile. Nu contează dacă este vorba de o defecțiune a motorului, sau chiar de problema de control noi o putem rezolva.

Detalii

Vrei o estimare de pret?