Hotstart

Înființată în 1942 cu brevetul original pentru încălzirea lichidului de racire al motorului, HOTSTART are peste 75 de ani de experiență în dezvoltarea soluțiilor complete de încălzire - oferind clienților sistemele de preîncălzire a motorului de care au nevoie pentru pornirea ușoară a motorului și reducerea consumului de combustibil.

Principalele aplicații ale sistemului de încălzire includ generatoare de rezervă, locomotive, echipamente grele, compresoare de conducte de gaz, camioane grele și marin.

TPS (Termosiphon Heating System)

Sistemul de încălzire cu termosifon TPS este un preîncălzitor, dezvoltat să mențină temperaturi optime pentru motoarele diesel și pentru motoarele pe gaze stationare, marin, echipamente de construcții și aplicații pentru camioane.

Fisa cu date

CB / CL Incalzitoare Industriale

Încălzitoarele CB și CL turnate din aluminiu sunt proiectate să circule lichidul de răcire prin motoare cu capacitate cilindrica cuprinsa intre 200 CM³ si 1650 CM³. Opțiunile de alimentare variază de la 1500W-5000W cu diferite tensiuni disponibile.

Fisa cu date

SB / SL Incalzitoare industriale

Încălzitoarele SB si SL asemeni sunt turnate din aluminiu si proiectate să circule lichidul de răcire prin motoare cu capacitate cilindrica cuprinsa intre 200 CM³ si 1350 CM³. Opțiunile de alimentare variază de la 1500W-4000W cu diferite tensiuni disponibile.

Fisa cu date

WL Incalzitoare industriale

Încălzitoarele SB si SL sunt turnate din aluminiu si proiectate să circule lichidul de răcire prin motoare cu capacitate cilindrica cuprinsa intre 300 CM³ si 1650 CM³. Opțiunile de alimentare variază de la 1500W-5000W cu diferite tensiuni disponibile.

CSM Incalzitoare Heavy-Duty

Sistemul de încălzire HOTstart CSM este un preîncălzitor complet cu răcire cu termostat, pompă și toate comenzile necesare. Modelul CSM încălzește motoarele cu o dimensiune cuprinsă între 15L și 100L. Circulația forțată a agentului de răcire asigură o încălzire uniformă pe tot parcursul motorului, prelungește durata de viață a acestuia și oferă o reducere semnificativă a consumului de energie electrică.

Fisa cu date

CTM Incalzitoare Compacte

Sistemul de încălzire (model CTM) este un preîncălzitor complet . Dispune de o pompă integrată care combină avantajele circulației forțate cu un design compact care se poate monta într-o varietate de aplicații de motor mici. Modelul CTM încălzește motoarele cu capacitate cilindrica de până la 20L. Circulația forțată a agentului de răcire asigură o încălzire uniformă prin tot blocul motor, prelungește durata de viață a acestuia și oferă o reducere semnificativă a consumului de energie electrică.

Fisa cu date

CKM Incalitoare Industriale

Pompa mecanică a modelului CKM este integrată direct în rezervorul de încălzire din oțel inoxidabil, utilizându-se un volum special conceput pentru a maximiza debitul de agent de răcire si minimizând amprenta încălzitorului.

Fisa cu date

Incalzitoare IN – BLOCK

Linia de încălzire In-Block a firmei HOTSTART se montează direct în blocul motorului. Aceste încălzitoare cu rezistenta direct in imersie reduc uzura motorului cu până la 50%. Încălzirea motorului la temperatura adecvată reduce de asemenea timpul de mers în gol și timpul de manevră, economisind combustibil și sporind durata de viață a bateriei. Sistemele de preîncălzire HOTSTART sunt disponibile pentru majoritatea modelelor de motoare.