Cre Technology

Cre Technology este o companie Franceza ce actioneaza de peste 30 de ani in industria motoarelor si a generatoarelor de curent. Compania este o referinta in afacerile industriale, marine si de aparare.

Ca si produse gasiti in gama :

Controler pentru generatoare de curent

AMF COMPACT este dedicată unei game largi de generatoare diesel sau gaze, oferind o gestionare automată de transfer la întreruperea alimentării rețelei, precum și monitorizarea, controlul și protecția motoarelor, alternatorului și a consumatorilor. .

Gama AMF COMPACT oferă flexibilitate și economie de timp datorită constructiei simple a tuturor caracteristicilor incluse și programării ușoare..

Gama AMF COMPACT este configurabilă de pe ecranul panoului frontal, de pe ecranul tactil de la distanță sau prin software-ul PC gratuit .

Fisa cu date

Controler pentru parallelism

Controlerul GENSYS 2.0 are linii de partajare a încărcărilor analogice și este compatibil cu majoritatea tipurilor de module de distribuire a încărcării analogice.

Controlerul GENSYS2.0 poate fi programat să personalizeze centrala electrică cu software-ul EASY PLC mai mult decât funcțiile standard. GENSYS 2.0 este configurabil prin panoul frontal sau prin intermediul unui PC cu software CRE Config. Are un site Web încorporat, care este protejat prin parolă.

Una dintre cele mai complete unitati de parallelism este GENSYS 2.0 care combina toate functiile necesare, monitorizarea retelei electrice, sincronizarea generatorului cu reteaua, controlul incarcarii kW si kVAR etc.

Fisa cu date

Controlere pentru aplicatii Marine

Gama noastra de produse marine certificate Lloyd poate satisface un maxim de necesitati marine: sincronizare și de gestionare a energiei, protecția partajată a încărcăturii, paralelism între generatoare și cu țărmul etc.

Fisa cu date

Redresoare acumulatori pornire

Gama CRE TECHNOLOGY de redresoare pentru acumulatori este proiectată sa furnizeze tensiune constantă la acumulatori cu o conexiune permanentă și eficiență maximă.

Fisa cu date

Module AVR (Automatic Voltaj Regulation)

AVR Compact este un nou regulator de tensiune, robust și ușor de utilizat, potrivit pentru aplicații monofazate și trifazate. AVR Compact are o intrare separată de măsurare și alimentare AC. Acest produs este potrivit pentru operații paralele..

Datorită adaptabilității în ceea ce privește alimentarea cu energie, tensiunea de detectare și un curent mare / ieșire de tensiune, AVR COMPACT poate fi furnizat pentru a înlocui AVR Leroy Somer, Mecc Alte SPA, Siemmens, Newage Stamford etc. .

Fisa cu date

Gama de Pick-up Magnetic (MPU)

Receptorul magnetic (MPU) este legătura de comunicare dintre motor și controlerul electronic. MPU este instalat lângă angrenajul arborelui de antrenare realizat dintr-un material care reacționează la un câmp magnetic. Pe măsură ce arborele se rotește, întrerupe câmpul magnetic al MPU și produce un semnal de curent alternativ corespunzător turației motorului.

Fie în inci sau în metric, CRE TEHNOLOGIA oferă o gamă larga de MPU: elesunt disponibile în diferite lungimi, fire și tipuri de conectori.

Fisa cu date